KOPIRANJE

Uredno servisirani fotokopirni strojevi jamče crno bijele i u boji kopije vrhunske kvalitete. Naši djelatnici obavljaju posao brzo i odgovorno (školske knjige odmah).Kopiramo do A0 formata a osim na papir kod nas možete kopirati i na grafofolije i naljepnice.

ISPISIVANJE

Veliki broj crno-bijelih i kolor printera u našim poslovnicama garantira kratko vrijeme čekanja na ispis dokumenata. Ispis radimo na gramaže papira od 80, 100, 120, 160. 250 i 300g u formatima A3, A4, A5 i A6. Ispisujemo i na grafofolije i naljepnice.

PLOTANJE

Ovo je usluga ispisa velikih formata (slike, fotografije, natpisi, strojarski crteži, arhitektonski nacrti…) na uređajima ploterima. Ispišite svoj nacrt ili poster za zid u uredu po najpovoljnijim cijenama u gradu.

PRODAJA ŠKOLSKOG I UREDSKOG PRIBORA

Školski i uredski pribor, potrošni materijal, bilježnice, koverte, registratore…vaša potrega vodi u naše papirnice koje se nalaze u sklopu svih naših poslovnica. Tu će te na jednom mjestu pronaći sve što treba vašem đaku ili studentu za školske potrebe ili vama za vaš ured i to po jako povoljnim cijenama na koje smo ponosni!

UVEZIVANJE

Ako želite uvezati diplomski, magistarski, maturalni rad ili  doktorsku dizertaciju mi pružamo uslugu tvrdog ili spiralnog uveza.

PRIJEPIS DOKUMENATA

Nudimo brzu i kvalitetnu uslugu prijepisa seminarskih, diplomskih, magistarskih radova i disertacija. Dostava sukladno dogovoru. (e-mail, CD,stick…). Moguć je i ispis i uvez a možemo i skenirati dokument  te ga pretvoriti u PDF format.

IZRADA VIZITKI I SL.

Trebate li vizitku, pozivnicu, diplomu ili originalnu razglednicu? Mi ćemo vam pomoći sa dizajnom i tiskom na različitim vrstama, bojama i gramažama papira. Zašto plaćati skupe usluge tiskarama kada isto možete napraviti puno jeftinije u našim poslovnicama.

ISPIS NA MAJICE

Ovo je nova usluga crno-bijelog ili u boji ispisa na majice u različitim bojama. Kod nas možete i kupiti kvalitetne majce, pogodne za ispis. Bilo da želite originalni poklon za dragu osobu, snažnu izjavu svojih uvjerenja i afiniteta ili samo trebate  uniformu za vaš kuglački tim – ovo je idealno rješenje.

ISPIS NA ŠALICE

U našim poslovnicama možete naručiti crno-bijeli i u boji ispis tekstova, grafika i slika na keramičke šalice, koje možete kod nas i nabaviti po povoljnim cijenama. Savršen poklon za rođendan, godišnjicu ili jednostavno podsjetnik na nešto lijepo i veselo!